DLT Bouw B.V. 
 

Heeft uw bedrijf een tekort aan ervaren specialistische bouwvakkers?  Wij kunnen deze zorgen middels detachering uit handen nemen.

We beschikken over een turnkey en afbouw specialistische bouwvakkers, ervaren allrounders op de bouwplaats en ook gespecialiseerde schilders, timmermannen, metselaars of loodgieters, die flexibel inzetbaar zijn en dus ingezet kunnen worden op een manier waarop u dat wenst. We detacheren op basis van een uurtarief, vanaf € 25,00 per uur (ex.btw). All onze specialistische bouwvakkers komen uit Oost Europa,  in bezit van een tewerkstellingsvergunning geldig voor Nederland en geregistreerd bij het UWV. Omdat wij onze kandidaten kennen – ze worden namelijk eerst getest op bekwaamheid op eigen bouwprojekten in Nederland van DLT Bouw B.V. - weten wij welke persoon we voor uw project kunnen aanbieden.

We vinden voor u de juiste specialistische bouwvakkers, met precies die expertise die u nodig heeft. U heeft geen werkgeversricisco meer omdat de gedetacheerde bouwvakkers bij ons partnerbedrijf onder contract staan. Dit risico dragen wij waardoor het natuurlijk extra interessant voor u is! U kunt onze bouwvakkers een dag op proef inhuren, indien ze niet aan uw eisen voldoen worden ze door ons vervangen. Dat betekent dat wij bij ontevredenheid deze dag niet in rekening brengen.

Heeft uw interesse? Neem contact met ons op en we beginnen dan met een uitgebreid vooronderzoek, waarbij wij samen in kaart brengen hoe uw capaciteitsvraag er uitziet. Nu en in de toekomst.